Perşembe, Nisan 25, 2024
BorsaKervansaray

Kervansaray Holdingte küçük yatırımcı hisse arıyor

Azınlık haklarını kullanmak için 25 milyon hissesi olan 100 den fazla küçük yatırımcı genel kurul çağrısı için eksik kalan hisseleri bulmak için diğer küçük yatırımcılara ulaşmaya çalışıyor.

 

Bursa barosuna bağlı avukatlardan aynı zamanda KERVN yatırımcısı olan Av. Nail Çakır öncülüğünde, kendisinin de taraf olduğu 19 Yatırımcı, SERMAYE PİYASASI KURULU’nun  27.01.2014 Tarih ve 2014/02 sayılı kararı ile Zeynep Tümer’e getirilen Zorunlu Pay Alım teklifinin yerine getirilmesi amacıyla Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesinde  “İfa Davası” açmışlardı.
Bu adımın ardından yatırımcılar bir araya gelerek Av. Nail Çakır’a başvuruda bulunarak yeni davalar açılmasını sağlamışlar sonrasında 9 yatırımcı daha dava açanlara katılmıştı.

İFA davası açarak azınlık haklarını arama konusunda ilk adımı atan bu yatırımcılara diğer küçük yatırımcılarda destek vermeye devam ediyor. Yeni bir adım olarak Genel kurul çağrısı, kayyum atanması ve şirketin feshi için dava açmayı planlayan yatırımcılar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  25 milyonu aşan sayıda hissesi olan 100 den fazla küçük yatırımcı genel kurul çağrısı için eksik kalan hisseyi bulmak için diğer küçük yatırımcılara ulaşmaya çalışıyor. Forumlarda, sitelerde internette buldukları her ortamda yeni yatırımcılara ulaşmaya çalışan yatırımcılar Kervansaray Bodrum Otelin İcra dan değerinin çok altında satılmasını engellemek başta olmak üzere çalışmalarına hız verdi.

 

 

Küçük Yatırımcılar aralarına katılmak isteyen yatırımcıların içlerinden İlhan Aslan a ulaşabileceklerini belirttiler. İlhan Bey in mail adresini internette her ortama bırakmaya çalışarak hummalı bir çalışmaya girişmiş durumdalar. İşte İlhan Aslan a ait mail adresi: ilhan3579@hotmail.com

Finanastürk özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
İlginizi Çekebilir;  SPK KERVAN Yatırımcısının sesini duydu.

Bir yanıt yazın

] }