Cuma, Nisan 19, 2024
BorsaKervansaray

Kervansaray’da Zeynep Tümer İpleri Eline Alıyor

Kervansaray Yatırım Holding yönetim kurulu başkanı Zeynep Tümer, holdinge bağlı ortaklıkların yönetimlerinde söz sahibi olan Selim Sayılgan ve Ertan Sayılgan ın devre dışı bırakılması operasyonunda sona yaklaşıyor.

Kervansaray Yatırım Holding in sahipleri Sayılgan ailesi içinde devam eden yönetim değişiklikleri devam ediyor. Daha önce holdingi batma noktasına getiren Selim Sayılgan dan Holding YKB görevini devralan Zeynep Tümer, şimdide bağlı ortaklıkların yönetimini ele almaya başladı. Bugün KAP ta şirket tarafından yapılan açıklamada Şirketin bağlı ortaklıklarından Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş. Genel Kurulunun gerçekleştiği ve Zeynep Tümer, Çetin Tümer ve Mehmet Oğuz Çakır Yönetim Kurulu’na atandığı açıklandı. Genel kurulun gerçekleşmesi için Kayyum ataması yapılan şirkette böylece Yönetim Zeynep Tümer in kontrolüne geçmiş oldu.

Şirket Tarafından KAP ta yapılan açıklama şu şekilde;

Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Melis Yapı Ticaret ve Sanayi A.Ş. Genel Kurulu gerçekleşmiş olup Zeynep Tümer, Çetin Tümer ve Mehmet Oğuz Çakır Yönetim Kurulu’na atanmıştır.

Sayın pay sahiplerimizin bilgisine duyurulur.

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

 

DİĞER ŞİRKETLERDE DE GENEL KURULLAR YAPILDI

Açıklama da yer lan Melis Yapı dışında yine şirketin bağlı ortaklıkları olan Akayteks Dokumacılık ve SİS Sayılgan Dokuma şirketlerinin de Genel kurullarının gerçekleştiği gelen haberler arasında. Aynı yönetimlerin bu şirketler içinde geçerli olması bekleniyor. Daha önce şirketin borçlarının yapılandırılması ve Kaybedilen otellerin geri alınmasına öncelik verdiği bilinen şirketin bağlı ortaklıklardaki yönetim sorunun çözmesi ile problemli konuların sonuna yaklaşıldığı ve Yakın izleme pazarından çıkış için hazırlıkların başlanacağı kulislerde konuşulan diğer konular olarak dikkat çekiyor.

İlginizi Çekebilir;  SPK KERVAN Yatırımcısının sesini duydu.

 

BAHAR DÖŞEM GENEL KURULU YAKIN ZAMANDA YAPILACAK

Şirketin yaklaşık %7 lik kısmını oluşturan 43.873.237 ADET hisseye sahip olan BAHAR DÖŞEM TEKS SAN VE TİC AŞ Genel kurulunun da yakın zamanda yapılması bekleniyor. Sahip olduğu hisseler açısından oldukça stratejik olan şirketin Genel kurul sonucu da merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

] }