Çarşamba, Nisan 24, 2024
Borsa

Uzertaş Boya Eldiven ve Dezenfektan Üretimine Başladı

Uzertaş Boya tek kullanımlık cerrahi maske ve yıkanabilir pamuklu maske ürün gamının yanına, tamamlayıcı hijyenik ürünlerden eldiven ve el dezenfektanı ürünlerinin de toptan tedarik ve satış sürecini başlattı.

Şirketten bugün KAP a yapılan açıklamada Covid 19 salgını ve küresel pandemi sürecini yakından takip ettiklerini ve bu konularda üretim imkanlarını sonuna kadar zorlayacaklarını belirtiyorlar. Şirket, ürün gamına yine konuyla alakalı farklı ürünleri de eklemek üzere araştırmalarına devam ettiğini belirtti.

Şirketin KAP ta yaptığı açıklama şu şekilde;

 Firmamız tek kullanımlık cerrahi maske ve yıkanabilir pamuklu maske ürün gamının yanına, tamamlayıcı hijyenik ürünlerden eldiven ve el dezenfektanı ürünlerinin de toptan tedarik ve satış sürecini başlatmıştır.Covid 19 salgını ve küresel pandemi sürecini yakından takip eden firmamız ürün gamına yine konuyla alakalı farklı ürünleri de eklemek üzere araştırmalarına devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir;  Borsa Tarihinde İlk; Çoğunluğa Sahip Küçük Yatırımcılar Kervansaray Yönetiminde Bir Kişiyle temsil Edilecek.

Bir yanıt yazın

] }