Cumartesi, Nisan 20, 2024
Borsa

Tüm Derimod Mağazaları Yeniden Açıldı

Derimod, 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle çalışanların ve müşterilerinin sağlığını korumaya yönelik tüm hazırlıkları yaparak, hijyen koşulları ve sosyal mesafeyle ilgili gerekli tüm önlemler alınmış halde kapalı olan mağazaların tamamını tekrar açtı.

Şirket 24.03.2020 tarihinde yaptığı açıklama ile derimod.com.tr ve internet satış kanalları dışındaki perakende mağazalarının faaliyetlerine geçici bir süreyle ara verme kararı aldığını duyurmuştu.

Bugün KAP aracılığı ile yapılan açıklama ile satışlara yeniden başlayan Derimod tarafından KAP ta yapılan açıklama şu şekilde;

24.03.2020 tarihinde yaptığımız açıklamada Şirketimizin kendi bünyesinde aldığı önlem ve aksiyonlara ek olarak, satışlarının önemli bir kısmını yaptığı ilişkili tarafı Derimod Deri Konfeksiyon Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.’nin (Derimod Pazarlama) 19.03.2020 tarihinde derimod.com.tr ve internet satış kanalları dışındaki perakende mağazalarının faaliyetlerine geçici bir süreyle ara verme kararı aldığını duyurmuştuk.

Derimod Pazarlama tarafından 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle çalışanların ve müşterilerimizin sağlığını korumaya yönelik tüm hazırlıklar yapılarak, hijyen koşulları ve sosyal mesafeyle ilgili gerekli tüm aksiyonlar alınmış ve kapalı olan mağazaların tamamı tekrar faaliyete başlamıştır. 

Yerel ve küresel yetkililerin yönlendirmelerini sürekli takip ediyor, sağlıklı ve duyarlı kalmaya özen gösteriyoruz. Her zaman olduğu gibi tüm paydaşlarımızla iletişime açık olduğumuzu da belirtmek istiyoruz.  

Saygılarımızla,

İlginizi Çekebilir;  Ostim Hisse Net Yorumlar 2023, Ostim Hisse Net Grafik, Ostim Hisse Analiz, Ostim Endstriyel Hisse Senedi

Bir yanıt yazın

] }