Perşembe, Nisan 25, 2024
Borsa

Karsan 304 Araçlık İhaleye Teklif Verdi

Karsan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot için açtığı ihalede teklifleri toplamaya devam ediyor. Karsan ihale için teklif verdiğini KAP ta duyurdu.

ESHOT Genel Müdürlüğü, Elektrik, Su, Havagazı ve Toplu Ulaşım gibi geniş alanlarda, İzmir’e hizmet sunmak üzere kurulmuş, İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı, bünyesinden TEK ve İZSU kurumlarını çıkarmış, deneyimli, bilgi birikimli, köklü bir kuruluştur.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü bugün, mevcut filosu ve yeni otobüs alımları ile de, nitelik olarak çevreci, yeni, gençleşmiş ve nicelik olarak sayısı arttırılmış bir otobüs filosu ile İzmir metropolünün toplu ulaşım ağındaki etkin rolünü ve görevini, hedeflenen çağdaş ölçülere ulaştırmak için çalışmalarını sürdürmekte ve bu doğrultuda, yolcu eleştirileri, öneri, istek ve beklentileri ile biçimlenecek esnekliğe sahip olarak, yolcu memnuniyetini en üst düzeye çıkararak vatandaşlara hizmetin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Eshot Genel Müdürlüğü tarafından açılan “170 Adet Solo Tip Dizel Otobüs ve 134 Adet Körüklü Tip  Dizel Otobüs Alımı” ihalesine Karsan bugün itibarıyla teklif verdi. Söz konusu ihalenin kazanılması durumunda, ilgili otobüslerin  5 yıl süre ile garanti ve periyodik bakımları da üstlenilmiş olacak.

Türk otomotiv endüstrisinin en önemli üreticilerinden ve markalarından Karsan, Karsan, otobüs üretimindeki hedefleri için çalışmaya devam ederken elektrikli otobüs pazarında etkinliğini arttırıyor. Türk otomotiv sanayiinde 50 yılı geride bırakan Karsan, 2009 yılında belirlediği “Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda bugün kendi markası da dahil toplam üç farklı marka için üretim gerçekleştiriyor. Karsan’ın ürün gamı; Karsan markalı minibüs ve otobüs modellerinden (JEST, ATAK, STAR), Hyundai hafif ticari araçlarından (H350 serisi panelvan, minibüs ve şasi kamyonet) ve BredaMenarinibus marka otobüslerden (12m ve 18m) oluşuyor. Bu ürünlerin yurtiçi ve yurtdışında pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini ise yurt geneline yayılmış toplam 117 yetkili satıcı ve servis noktasıyla 2009 yılından beri Karsan Pazarlama aracılığı ile yürütüyor.

İlginizi Çekebilir;  LYY pay alım yükümlülüğünden muafiyet için SPK`ya başvurdu

Şirket Tarafından KAP ta yapılan açıklama şu şekilde;

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Eshot Genel Müdürlüğü tarafından açılan “170 Adet Solo Tip Dizel Otobüs ve 134 Adet Körüklü Tip  Dizel Otobüs Alımı” ihalesine Şirketimiz tarafından bugün itibarıyla teklif verilmiş olup, söz konusu ihale kapsamında, ilgili otobüslerin  5 yıl süre ile garanti ve periyodik bakımları da üstlenilmiş olacaktır. Gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.

Bir yanıt yazın

] }