FinansTürk

Türkiyenin Finans Sitesi

Ekonomi

Süper Loto’da çekiliş gerçekleşti

Süper Loto çekilişi haftanın 3 günü Milli Piyango Online üzerinden canlı çekilişi gerçekleşti. Süper Loto oynayan insanlar bugün yani 13 Eylül Pazar günü çekilişinin sonuçlarını merak ediyor. Süper Loto ikramiyesiyle göz kamaştırıyor. Birçok insan Süper Loto ikramiyesi ne kadar? sorusunun yanıtını araştırıyor. Süper Loto çekilişinin üç farklı günü vardır. Haberimizde Süper Loto ile ilgili birçok detaya ulaşabilirsiniz. İşte 13 Eylül Süper Loto ikramiyesi ve genel olarak Süper Loto hakkında detaylı bilgiler. 

Süper Loto 13 Eylül günü çekiliş gerçekleşti. Çekiliş sonuçları resmi sitede yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacaktır. 

13 Eylül Süper Loto saat kaçta? İkramiye ne kadar?

Zengin olma hayali kuran birçok insan 13 Eylül Süper Loto çekiliş saatini ve ikramiyesini merak ediyor. Süper Loto çekilişi için vatandaşların heyecanlı bekleyişi başladı. Haftanın üç günü boyunca gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto’nun 10 Eylül çekilişinde 6 bilen çıkmamıştı ve büyük ikramiye tutarı olan 18 Milyon devretmişti. Süper Loto’da devreden büyük ikramiye 18.698.020 TL.

Süper Loto hangi gün çekiliyor?

Süper Loto haftanın üç günü çekilmektedir. Birçok vatandaş Süper Loto’nun çekiliş günlerini merak ediyor. Süper Loto Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilmektedir. Saat 21:30’da çekiliş gerçekleşmektedir. 

Süper Loto nasıl oynanır?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler. Haftada 3 gün kazanma şansın var! Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirsen kazanan sen olursun! 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Bir yanıt yazın

] }