FinansTürk

Türkiyenin Finans Sitesi

Ekonomi

13 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları! Süper Loto bilet sorgula! Süper Loto sonucu

Süper Loto çekilişi 13 Eylül akşamı gerçekleşti. Çekiliş Milli Piyango TV YouTube adresinden canlı yayınlandı. İşte kazandıran rakamlar…

13 Eylül Süper Loto Çekiliş Sonuçları 

Zengin olma hayali kuran birçok insan Süper Loto çekilişini merak ediyor. 13 Eylül 2020 Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı.

İşte kazandıran rakamlar:11-53-5-40-26-51
13 Eylül Süper Loto çekiliş sonuçları! Süper Loto bilet sorgula! Süper Loto sonucu Ekonomi

Süper Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı

Süper Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

Süper Loto Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Süper Loto çekilişi 13 Eylül Pazar (bu akşam) saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

Süper Loto oynamanın kuralları neler?

Süper Loto artık online olarak da oynanabiliyor. Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor 

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Bir yanıt yazın

] }