Perşembe, Mart 28, 2024
Ekonomi

On Numara çekilişi gerçekleşti

21 Eylül 2020 On Numara çekilişi bu akşam 20:00’de gerçekleştirildi. On Numara çekilişi haftanın tek günü yapılmaktadır. Hal böyle olunca da heyecan ve umut artmaktadır.

On Numara saat kaçta?

Merakla beklenen On Numara çekilişi 21 Eylül Pazartesi (bu akşam) saat 20:00’de yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. On Numara çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

On Numara oynamanın kuralları neler?

1 ile 80 numara arasından 22 numara çekilip, bu 22 numara arasından 10 adet numaranın bilinmesine dayanan bir oyun olan On Numara’da 10 numara bilenler, 9 numara bilenler, 8 numara bilenler, 7 numara bilenler, 6 numara bilenler ve hiç bilmeyenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor.

Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler, kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de On Numara oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği On Numara’da her kolonun fiyatı ise 2 TL.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

 

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

İlginizi Çekebilir;  Süper Loto çekiliş sonuçları! 1 Ekim Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Süper Loto bilet sorgula!

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

] }