Perşembe, Nisan 18, 2024
Ekonomi

Dolar ne kadar kaç TL? Son dakika euro ve dolar kuru – 28 Eylül

Dolar kuru ne kadar? Euro TL kuru ne kadar? 28 Eylül Pazartesi günü yani haftanın ilk iş gününde ekonomi gündemini takip edip araştırılanlar bu iki sorunun cevabını merak edip araştırıyor. Hemen belirtelim ki geçtiğimiz haftayı özellikle de Merkez Bankası’nın faizleri 2 baz puan artırdığı karar sonrası yatay yönlü seyirle tamamlayan euro TL kuru ve dolar TL kuru yeni haftaya ise yukarı yönlü seyirle başladı.

Gün içerisinde döviz alım satımı yapacaklar ve ekonomi gündemini yakından takip edenler için güncel döviz kurları ile birlikte euro TL ve dolar TL kurundaki son durumu haberimizde derledik. İşte, merak edilen detaylar…

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

Geçtiğimiz haftayı 7 lira 65 kuruş seviyesinden kapatan dolar TL kuru 28 Eylül Pazartesi günü yani yeni haftanın ilk iş gününe yukarı yönlü seyirle başladı. Saat 14.30’da bigpara.com’da kaydedilen verilere göre dolar 7 lira 79 kuruştan işlem görüyor.

EURO TL KURU NE KADAR?

Tıpkı dolar TL kuru gibi haftaya yukarı yönlü seyirle başlayan euro TL kuru ise bigpara.com’da saat 13.30’da kaydedilen verilere göre 9,07 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda İngiliz Sterlini ise 10 lira üzerinden işleme alınıyor.

 

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA: Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından dolarda sert düşüş

Bir yanıt yazın

] }