FinansTürk

Türkiyenin Finans Sitesi

Ekonomi

Süper Loto’da büyük heyecan! 8 Ekim Süper Loto ikramiyesi ne kadar? Süper Loto hangi gün çekiliyor?  Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayın

Süper Loto çekilişi haftanın 3 günü Milli Piyango Online üzerinden canlı çekilişi gerçekleşiyor. Süper Loto oynayan insanlar bugün yani 8 Ekim Perşembe günü çekilişinin sonuçlarını merak ediyor. Süper Loto ikramiyesiyle göz kamaştırıyor. Birçok insan Süper Loto ikramiyesi ne kadar? sorusunun yanıtını araştırıyor. Süper Loto çekilişinin üç farklı günü vardır. Haberimizde Süper Loto ile ilgili birçok detaya ulaşabilirsiniz. İşte 8 Ekim Süper Loto ikramiyesi ve genel olarak Süper Loto hakkında detaylı bilgiler.

8 Ekim Süper Loto saat kaçta? İkramiye ne kadar?

Zengin olma hayali kuran birçok insan 8 Ekim Süper Loto çekiliş saatini ve ikramiyesini merak ediyor. Süper Loto çekilişi için vatandaşların heyecanlı bekleyişi başladı. Haftanın üç günü boyunca gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto’nun 6 Ekim çekilişinde 6 bilen çıkmamıştı ve büyük ikramiye tutarı olan 26 Milyonu aşarak devretmişti.

Süper Loto hangi gün çekiliyor?

Süper Loto haftanın üç günü çekilmektedir. Birçok vatandaş Süper Loto’nun çekiliş günlerini merak ediyor. Süper Loto Salı, Perşembe ve Salı günleri çekilmektedir. Saat 21:30’da çekiliş gerçekleşmektedir. 

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler. Haftada 3 gün kazanma şansın var! Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Salı günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirsen kazanan sen olursun! 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.per Loto çekilişi 8 Ekim Perşembe (bu akşam) saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

Bir yanıt yazın

] }