Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Milli Piyango 9 Ekim 2023 sonuçları açıklandı! İşte MPİ bilet sorgulama

Milli Piyango sonuçları 9 Ekim 2020 çekilişinde canlı yayında belirlendi. Talihli rakamlar şans oyunu tutkunlarının bilgisine sunuldu, ardından da bilet sorgulama işlemleri başladı. Milli Piyango Online üzerinden gerçekleştirilen sorgulama işlemleri ile şans oyunu tutkunları bilet numaralarını girerek kendilerine isabet eden ikramiye tutarını öğrenebiliyor.

MİLLİ PİYANGO BİLET SOGRULAMA 9 EKİM 2020

4 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği şanslı numaralar 065608 olurken, amorti sayıları ise 1 ve 6 olarak belirlendi. Amorti sayısını doğru tahmin edenler daha büyük bir ikramiye kazanmadıysa bilete ödedikleri bedeli geri alabiliyorlar. Bunun dışında 100 bin TL, 10 bin TL ve bin TL gibi çeşitli ikramiyeler bulunuyor.

BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN OLUYOR?

MPİ çekilişi her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleştiriliyor ve saat 15:30’da başlıyor. Bazı özel günlerde ise çekilişlerin günü değişebiliyor. Her bir kazanılacak ikramiye kategorisine ilişkin, kazanan numara hane sayısını doğru bilenler ve her bir kazanılacak ikramiye kategorisine ilişkin, kazanan farklı numara sayısını doğru bilenler ikramiye kazanabiliyorlar.

İlginizi Çekebilir;  Süper Loto sonuçları 9 Eylül 2023 çekilişi ile canlı yayında belli olacak

Bir yanıt yazın

] }