Cuma, Nisan 19, 2024
Ekonomi

Bugün BİM aktüel cuma kataloğu ürünleri satışta! İşte BİM 23 Ekim aktüel kataloğu

BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 3 sayfa olarak yayınlanan katalogda tekstil ve mutfak ürünleri dikkat çekti. Her hafta Salı ve Cuma günleri alışveriş tutkunları ile buluşan ürünler önceden paylaşılıyor. Peki, bu hafta Cuma günü alışveriş yapacakları neler bekliyor?

SALI KATALOĞU İÇİN TIKLAYINIZ…

BİM AKTÜEL KATALOĞU CUMA SAYFA 1

Aktüel kataloğun ilk sayfasında elektrikli süpürge, çok amaçlı dolap, raylı oyuncak tren, kitaplıklı çalışma masası, kırılmaz yumuşak arabalar, saç düzleştirici, hobi masası, oyuncak hamur seti, çocuk pijaması, çocuk şemsiyesi ve terliği gibi ürünler yer alıyor.

5f8ec710214ed818b0a43abb

BİM AKTÜEL 23 EKİM SAYFA 2

Cuma günü satışta olacak katalog ürünlerinin ikinci sayfasında ise katı meyve sıkacağı, cam kahve cezvesi, otomatik baharat öğütücü, set üstü ocak, elektrikli tekli ocak, elektrikli mini ısıtıcı, tek fiyatlı çelik ürünler, elektrikli fanlı ısıtıcı, katlanır yer sofrası ve çeşitli mutfak ürünleri bulunuyor.

5f8ec721214ed818b0a43abe

BİM AKTÜEL CUMA KATALOĞU SAYFA 3

Aktüel ürünlerin son sayfasında ise çift kişilik bambu yorgan, çift kişilik yastık takımı, çok amaçlı baza altı kutusu, kadife eşofman takımları, yağmurluk, çizme, ayakkabı ve terlik çeşitleri yer alıyor.

5f8ec734214ed818b0a43ac1

İlginizi Çekebilir;  SGK prim yapılandırmasının ilk ödemesi için son tarih 31 Mart

Bir yanıt yazın

] }