Perşembe, Mart 28, 2024
Ekonomi

Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! 26 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuç sorgula!  Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı!

Çılgın Sayısal Loto çekilişi 26 Ekim akşamı gerçekleşti. Çekiliş Milli Piyango TV YouTube adresinden canlı yayınlandı. Çekiliş saat 21:30’da gerçekleşti. Birçok izleyici YouTube üzerinden çekilişi canlı izledi. İşte Çılgın Sayısal Loto’da kazandıran rakamlar…

26 Ekim Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları

Zengin olma hayali kuran birçok insan Çılgın Sayısal Loto çekilişini merak ediyor. 26 Ekim 2020 Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı.

İşte kazandıran rakamlar: 44-71-74-76- 83- 87- Joker 37

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bilet sorgulama ekranı

Çılgın Sayısal Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet ortamından sonuçları kontrol edebilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak bilet numaranızı yazıp sonucu öğrenebilirsiniz.

Çılgın Sayısal Loto Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 26 Ekim Pazartesi (bu akşam) saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Milli Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak.

Çılgın Sayısal Loto oynamanın kuralları neler?

ÇILGIN SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLGİLER

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin.

Çılgın Sayısal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı olarak çekilen 6 sayıdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! 23 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuç sorgula!  Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı!

Bir yanıt yazın

] }