Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ekonomi

Büyük heyecan! On Numara saat kaçta çekiliyor? On Numara ikramiye ne kadar?

9 Kasım 2020 On Numara çekilişi bu akşam 20:00’de asıllaştırılacak. On Numara çekilişi haftanın iki günü çekilmektedir. Hal böyle olunca da coşku ve umut artmaktadır.

On Numara ne kadar veriyor?

On Numara çekilişinde BEKLENEN BÜYÜK İKRAMİYE 187.697 TL olarak açıklandı. 

On Numara saat kaçta?

Merakla beklenen On Numara çekilişi 9 Kasım Pazartesi bu akşam saat 20:00’de yapılacak. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. On Numara çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak.
5fa96609214ed805408a5319

On Numara oynamanın kaideleri neler?

1 ile 80 numara arasından 22 numara çekilip, bu 22 numara arasından 10 adet numaranın öğrenilmesine katlanan bir reyin olan On Numara’da 10 numara öğrenenler, 9 numara öğrenenler, 8 numara öğrenenler, 7 numara öğrenenler, 6 numara öğrenenler ve hiç öğrenmeyenler değişik ölçülerde ikramiye kazanıyor.

Kazanma oranı oynanan sütun ve öğrenilen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler, sütunları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca rakamları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden gelişigüzel sayı seçtirerek de On Numara oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği On Numara’da her sütunun maliyeti ise 2 TL.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Talih’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda asıllaştırdığı çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş aygıtlarıyla kurulmuş olan ve TALİH MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

İlginizi Çekebilir;  23 Eylül Şans Topu çekiliş sonuçları! Şans Topu bilet sorgula! Şans Topu sonucu

Bir yanıt yazın

] }