Perşembe, Mart 28, 2024
Ekonomi

Büyük heyecan! 11 Kasım Şans Topu canlı çekiliş bilgileri! Şans Topu çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak?

11 Kasım 2020 Kısmet Topu çekilişi bu akşam 20:00’de reelleştirilecek. 8 Kasım tarihinde yapılan Kısmet Topu çekilişini öğrenen olmamıştı, DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 3.030.270 TL olmuştu. Bu hafta umutlar yeşerdi. Hal böyle olunca da coşku arkasıydı. 

Kısmet Topu saat kaçta?

Merakla beklenen Kısmet Topu çekilişi 11 Kasım Çarşamba bu akşam saat 20:00’de yapılacak. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Kısmet Topu çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak. Sisal Kısmet ile kazandırmaya devam eden Kısmet Topu çekilişi için geri sayım başladı. Son olarak  8 Kasım’da çekilişi asıllaşan Kısmet Topu’yu öğrenen olmamıştı.

Kısmet Topu oynamanın kaideleri neler?

Kısmet topu Millipiyangoonline.com’da,.

Yenilenen Kısmet Topu’nun kaideleri ise alttaki gibi ;

Bir sütunun üst kısmında 34, alt kısmında 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla sütun oynanabilir.

Tek sütun fiyatı 2 TL’dir.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Kısmet’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda asıllaştırdığı çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik saydamlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş aygıtlarıyla kurulmuş olan ve KISMET MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango Online'da!

Bir yanıt yazın

] }