Perşembe, Mart 28, 2024
Ekonomi

Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti. Sonuçlar Milli Piyango Online’da!

Deli Rakamsal Loto’da büyük ikramiye 78 milyonu aştı. Bir Hayli insan umutlarını bu çekilişe bağladı. Haftanın üç günü çekilişi reelleşen Deli Rakamsal Loto’da coşku gelişti. Peki ama Deli Rakamsal Loto çekilişi hangi günler? 

Deli Rakamsal Loto 11 Kasım çekilişi asıllaştı, neticeler Ulusal Piyango Online’Da! 

Deli Rakamsal Loto neticelerini bilmek için tıklayınız.

11 Kasım Deli Rakamsal Loto çekilişi saat kaçta?

DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 78.724.648 oldu. Çarşamba, Cumartesi ve Pazartesi günleri yapılan Deli Rakamsal Loto çekilişi saat 21.30’da tertip edilecek.

DELİ RAKAMSAL LOTO OYNAMANIN KURALLARI 

1’den 90’a kadar olan rakamlar arasından 6 tanesini seçerek sütun oluşturmaya dayalı bir reyin olan Deli Rakamsal Loto’da en az 2, en fazla ise 6 adet rakamı öğrenenler değişik ölçülerde ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara Joker çekiliyor. Kazanma oranı oynanan sütun ve öğrenilen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler sütunları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca rakamları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden gelişigüzel sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Deli Rakamsal Loto’da her sütunun maliyeti ise 3 TL. Oyunun kaideleriyle alakalı detaylı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kaideler adresinden erişmek muhtemel.

DELİ RAKAMSAL LOTO ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINLANIYOR

Şisal Uğur’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda reelleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik saydamlığa veriliyor.

İlginizi Çekebilir;  Süper Loto sonuçları belli oldu! 11 Mart 2023 Süper Loto sonuç sorgulama ekranı!

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş cihazlarıyla kurulmuş olan ve UĞUR MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Bir yanıt yazın

] }