FinansTürk

Türkiyenin Finans Sitesi

Ekonomi

Süper Loto’da heyecan arttı! 17 Kasım Süper Loto ikramiye ne kadar? Süper Loto ne zaman hangi günler çekiliyor?

17 Kasım 2020 Süper Loto çekilişi bu akşam 21:30’da reelleştirilecek. 15 Kasım tarihinde yapılan Süper Loto çekilişini öğrenen olmamıştı. Hal böyle olunca da coşku arkasıydı.

Süper Loto saat kaçta?

Merakla beklenen Süper Loto çekilişi 17 Kasım Salı bu akşam saat 21:30’da yapılacak. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak. Sisal Kısmet ile kazandırmaya devam eden Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. Son olarak 15 Kasım tarihinde çekilişi hakikatleşen Süper Loto’yu öğrenen olmamıştı.
Süper Loto’da heyecan arttı! 17 Kasım Süper Loto ikramiye ne kadar? Süper Loto ne zaman hangi günler çekiliyor? Ekonomi

Süper Loto oynamanın kaideleri neler?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir reyindir. Seçtiğin her 6 sayı, bir sütun oluşturur. Tek sütun fiyatı 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı seçim etmiyorsan sütunun altında yer alan SEN SEÇ paketçiğini işaretle, terminal senin için gelişigüzel 6 numara seçsin!

Bir sütunda 6 sayıdan aşırısını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu reyin kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla sayı seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı sütunlar halinde otomatik olarak üretirler.
Süper Loto’da heyecan arttı! 17 Kasım Süper Loto ikramiye ne kadar? Süper Loto ne zaman hangi günler çekiliyor? Ekonomi

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Kısmet’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda reelleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş cihazlarıyla kurulmuş olan ve KISMET MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Bir yanıt yazın

] }