Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Şans Topu çekilişi gerçekleşti! 18 Kasım Şans Topu sonuçları birazdan Milli Piyango Online’da!

18 Kasım 2020 Kısmet Topu çekilişi bu akşam 20:00’de reelleştirildi. 15 Kasım tarihinde yapılan Kısmet Topu çekilişini öğrenen olmamıştı, DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 4.168.861 TL olmuştu. Bu hafta umutlar yeşerdi. Hal böyle olunca da coşku arkasıydı. 
Kısmet Topu 18 Kasım Çekiliş Neticeleri azıcıktan millipiyangoonline.com’da!

Kısmet Topu saat kaçta?

Merakla beklenen Kısmet Topu çekilişi 18 Kasım Çarşamba bu akşam saat 20:00’de yapılacak. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Kısmet Topu çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak. Sisal Kısmet ile kazandırmaya devam eden Kısmet Topu çekilişi için geri sayım başladı. Son olarak  15 Kasım’da çekilişi reelleşen Kısmet Topu’yu öğrenen olmamıştı.

Kısmet Topu oynamanın kaideleri neler?

Kısmet topu Millipiyangoonline.com’da,.

Yenilenen Kısmet Topu’nun kaideleri ise alttaki gibi ;

Bir sütunun üst kısmında 34, alt kısmında 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla sütun oynanabilir.

Tek sütun fiyatı 2 TL’dir.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Kısmet’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda asıllaştırdığı çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş cihazlarıyla kurulmuş olan ve KISMET MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

İlginizi Çekebilir;  Bakan Muş, Kazak mevkidaşı ile bir araya geldi

Bir yanıt yazın

] }