Perşembe, Nisan 18, 2024
Ekonomi

Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri satışa çıktı

Yılbaşında dağıtılacak toplam ikramiye meblağı ise 563 milyon 400 bin TL olacak. 18 Kasım’dan itibaren oyunseverler, Ulusal Piyango biletlerini ister dolaşıcı bayiden, ister bayiden alabilecekler. 

TOPLAM İKRAMİYE MEBLAĞI 563 MİLYON 400 BİN TL

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Ulusal Piyango Yılbaşı Neticeleri 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com’da açıklanacak.

Dağıtılacak toplam ikramiye meblağının 563 milyon 400 bin TL olacağı çekiliş sonrası, amorti neticeleri de dahil olmak üzere biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını millipiyangoonline.com’dan basitlikle bilebilirsiniz. 

ULUSAL PİYANGO OYNAMANIN KURALLARI NELER?

Ulusal Piyango bilet tipleri üçe böler; Bütün Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılır!

Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Ulusal Piyango’da iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategoridir. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki rakamdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor! 

Avuntu kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir değişiklik gösteren ikramiyedir. Oyunun kaideleriyle alakalı detaylı bilgiye sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor. 

İlginizi Çekebilir;  Son dakika... Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri 5 Ekim'de yapılacak

Bir yanıt yazın

] }