Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! 23 Kasım Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuç sorgula!  Çılgın Sayısal Loto sonuç ekranı!

Deli Rakamsal Loto çekilişi 23 Kasım akşamı reelleşti. Çekiliş Ulusal Piyango TV YouTube adresinden canlı yayınlandı. İşte kazandıran sayılar…

23 Kasım Deli Rakamsal Loto Çekiliş Neticeleri

Zengin olma hayali kuran bir hayli insan Deli Rakamsal Loto çekilişini merak ediyor. 23 Kasım 2020 Deli Rakamsal Loto çekiliş neticeleri açıklandı.

İşte kazandıran sayılar:

SON ÇEKİLİŞ NETİCEYİ

Çekiliş no: 49 23/11/2020 – 21:30

8 – 22 – 42 – 52 – 55 – 71 Joker 49
5fbc0c4079da3e18fc5ae4f8

Deli Rakamsal Loto neticeleri bilet denetleme ekranı

Deli Rakamsal Loto oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet etrafından neticeleri hakimiyet edebilmektedir. Alttaki irtibata tıklayarak bilet numaranızı yazıp neticeyi bilebilirsiniz.

Deli Rakamsal Loto Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Deli Rakamsal Loto çekilişi 23 Kasım Çarşamba bu akşam saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Deli Rakamsal Loto çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak.

Deli Rakamsal Loto oynamanın kaideleri neler?

DELİ RAKAMSAL LOTO HAKKINDA BİLGİLER

Deli Rakamsal Loto, 1’den 90’a kadar olan rakamlar arasından 6 tanesini seçerek sütun oluşturmana dayalı bir reyin. Sütunlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı öğrenirsen değişik ölçülerde ikramiye kazanabilirsin.

Deli Rakamsal oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Ulusal Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Ulusal Piyango satış bayilerinden Deli Rakamsal Loto kuponunu oluşturarak, reyin oynayabilirsin.

Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara Joker çekilir. Joker rakamı olarak çekilen 6 rakamdan sonra 1 sayı çekilir. Bu sayı kenara koyulur ve bir sonraki çekilişe dahil edilmez.

İlginizi Çekebilir;  Son dakika: Bugünkü Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! 23 Haziran 2023 Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama ekranı!

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Kader’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda asıllaştırdığı çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş aygıtlarıyla kurulmuş olan ve KADER MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

] }