Perşembe, Nisan 25, 2024
Ekonomi

Milli Piyango 29 Kasım 2023 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online adresinde!

Kısmet oyunu tutkunlarının merakla beklediği Ulusal Piyango çekilişi bugün hakikatleştirilecek. 4 milyon liralık büyük ikramiye çekilişinin olacağı canlı yayında öteki ikramiyeler de birer birer tanımlanacak.

ULUSAL PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

Çekiliş 29 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 15:30’da başlayacak. Takribî 3 saat sürecek çekilişlerde tüm uğurlu sayılar birer birer tanımlanacak, neticelerin sisteme yüklenmesiyle beraber de bilet denetleme harekâtları yapılabilecek.

ULUSAL PİYANGO BİLET DENETLEME NASIL YAPILIR?

Kısmet oyunu meraklılarının coşkuyla beklediği neticeler için bilet denetleme yapmak isteyenler “millipiyangoonline.com” adresinde girerek buraya bilet numaralarını yazabilir ve denetleme yapabilirler.

BİLET DENETLEME ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ…

ULUSAL PİYANGO ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

29 Kasım 2020 çekilişi Ulusal Piyango TV üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. 4 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı gizeme 1 adet 100 bin ve 20 adet 10 bin liralık ikramiyeler de dağıtılacak.

51 avuntu ikramiyesinin de verileceği çekilişte amorti rakamları ise 2 tane olarak tanımlanacak. Amorti rakamını yakalatan şahıslar biletlere ödedikleri parayı geri alabilecekler.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  9 Eylül Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Çılgın Sayısal Loto bilet sorgula! Çılgın Sayısal Loto sonucu

Bir yanıt yazın

] }