Perşembe, Mart 28, 2024
Ekonomi

Süper Loto çekilişi gerçekleşti! 1 Aralık Süper Loto sonuçları MilliPiyangoOnline.com’da!

1 ARALIK SÜPER LOTO NETİCELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

1 Aralık 2020 Süper Loto çekilişi bu akşam 21:30’da reelleştirildi. 29 Kasım tarihinde yapılan Süper Loto çekilişini öğrenen olmamıştı. Hal böyle olunca da coşku arkasıydı.
5fc6622fbf2144119c1f326e

Süper Loto saat kaçta?

Merakla beklenen Süper Loto çekilişi 1 Aralık Salı bu akşam saat 21:30’da yapıldı. Çekiliş Ulusal Piyango Online sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak. Sisal Uğur ile kazandırmaya devam eden Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. Son olarak 29 Kasım tarihinde çekilişi asıllaşan Süper Loto’yu öğrenen olmamıştı.

Süper Loto oynamanın kaideleri neler?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir reyindir. Seçtiğin her 6 sayı, bir sütun oluşturur. Tek sütun fiyatı 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı seçim etmiyorsan sütunun altında yer alan SEN SEÇ paketçiğini işaretle, terminal senin için gelişigüzel 6 numara seçsin!

Bir sütunda 6 sayıdan aşırısını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu reyin kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla sayı seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı sütunlar halinde otomatik olarak üretirler.
Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Uğur’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda reelleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik saydamlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş aygıtlarıyla kurulmuş olan ve UĞUR MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA! Merkez Bankası faiz kararı AÇIKLANDI! Faizler yükseldi mi?

Bir yanıt yazın

] }