Cuma, Nisan 19, 2024
Ekonomi

Şans Topu sonuçları belli oldu! 2 Aralık Şans Topu bilet sorgulama ekranı! Bugünkü Şans Topu sonuçları!

Kader Topu çekilişi 2 Aralık akşamı hakikatleşti. Çekiliş Ulusal Piyango TV YouTube adresinden canlı yayınlandı. İşte kazandıran sayılar…

2 Aralık Kader Topu Çekiliş Neticeleri

Zengin olma hayali kuran bir hayli insan Kader Topu çekilişini merak ediyor. 2 Aralık 2020 Kader Topu çekiliş neticeleri açıklandı.

İşte kazandıran sayılar:

SON ÇEKİLİŞ NETİCEYİ

Çekiliş no: 25 02/12/2020 – 20:00

4 – 9 – 10 – 13 – 33 + 12
5fc7cf0fbf21440308a9df93

Kader Topu neticeleri bilet denetleme ekranı

Kader Topu oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet civarından neticeleri hakimiyet edebilmektedir. Alttaki irtibata tıklayarak bilet numaranızı yazıp neticeyi bilebilirsiniz.

https://www.millipiyangoonline.com/sans-topu

Kader Topu Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Kader Topu çekilişi 2 Aralık Çarşamba bu akşam saat 20:00’de yapıldı. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Kader Topu çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak.

Kader Topu oynamanın kaideleri neler?

Kader topu Millipiyangoonline.com’da,.

Yenilenen Kader Topu’nun kaideleri ise alttaki gibi ;

Bir sütunun üst kısmında 34, alt kısmında 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla sütun oynanabilir.

Tek sütun fiyatı 2 TL’dir.
Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Kader’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda reelleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

İlginizi Çekebilir;  Finans - Limon tarlada 3, markette 24 TL Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş cihazlarıyla kurulmuş olan ve KADER MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Bir yanıt yazın

] }