Perşembe, Nisan 18, 2024
Ekonomi

Şans Topu sonuçları belli oldu! 6 Aralık Şans Topu bilet sorgulama ekranı! Bugünkü Şans Topu sonuçları!

Baht Topu çekilişi 6 Aralık akşamı reelleşti. Çekiliş Ulusal Piyango TV YouTube adresinden canlı yayınlandı. İşte kazandıran sayılar…

6 Aralık Baht Topu Çekiliş Neticeleri

Zengin olma hayali kuran bir hayli insan Baht Topu çekilişini merak ediyor. 6 Aralık 2020 Baht Topu çekiliş neticeleri açıklandı.

İşte kazandıran sayılar: 

SON ÇEKİLİŞ NETİCEYİ

Çekiliş no: 26 06/12/2020 – 20:00

7 – 21 – 22 – 26 – 34 + 6
5fcd2cfc214ed81c50696b56

Baht Topu neticeleri bilet denetleme ekranı

Baht Topu oynayan herkes bilet numarasını yazıp internet etrafından neticeleri hakimiyet edebilmektedir. Alttaki iletişime tıklayarak bilet numaranızı yazıp neticeyi bilebilirsiniz.

https://www.millipiyangoonline.com/sans-topu

Baht Topu Çekilişi saat kaçta?

Merakla beklenen Baht Topu çekilişi 6 Aralık Pazar bu akşam saat 20:00’de yapıldı. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Baht Topu çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak.

Baht Topu oynamanın kaideleri neler?

Baht topu Millipiyangoonline.com’da,.

Yenilenen Baht Topu’nun kaideleri ise alttaki gibi ;

Bir sütunun üst kısmında 34, alt kısmında 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla sütun oynanabilir.

Tek sütun fiyatı 2 TL’dir.

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

Şisal Baht’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda hakikatleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik saydamlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş aygıtlarıyla kurulmuş olan ve BAHT MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

İlginizi Çekebilir;  SON DAKİKA: Coinler neden düşüyor? BTC (bitcoin) neden düştü? Kripto paralar düştü

Bir yanıt yazın

] }