Perşembe, Nisan 25, 2024
Ekonomi

On Numara çekilişi gerçekleşti! On Numara çekiliş sonuçları Millipiyangoonline.com’da!

7 Aralık 2020 On Numara çekilişi bu akşam 20:00’de hakikatleştirildi. On Numara çekilişi haftanın iki günü çekilmektedir. Hal böyle olunca da coşku ve umut çoğalmaktadır.

On Numara saat kaçta?

Merakla beklenen On Numara çekilişi 7 Aralık Pazartesi bu akşam saat 20:00’de yapıldı. Çekiliş Ulusal Piyango Online’ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. On Numara çekilişine dair tüm ayrıntılar burada olacak.

On Numara oynamanın kaideleri neler?

1 ile 80 numara arasından 22 numara çekilip, bu 22 numara arasından 10 adet numaranın öğrenilmesine katlanan bir reyin olan On Numara’da 10 numara öğrenenler, 9 numara öğrenenler, 8 numara öğrenenler, 7 numara öğrenenler, 6 numara öğrenenler ve hiç öğrenmeyenler değişik ölçülerde ikramiye kazanıyor.

Kazanma oranı oynanan sütun ve öğrenilen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler, sütunları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca rakamları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden gelişigüzel sayı seçtirerek de On Numara oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği On Numara’da her sütunun maliyeti ise 2 TL.
5fce5aadbf2144113ce36479

Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

Şisal Kader’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda asıllaştırdığı çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” World Lottery Association standart ve kaidelerine uygun biçimde organize ediliyor ve en büyük öncelik transparanlığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji mahsulü yeni çekiliş aygıtlarıyla kurulmuş olan ve KADER MERKEZİ ismi verilen çekiliş stüdyosunda tertip edilen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

İlginizi Çekebilir;  Süper Loto çekilişi gerçekleşti

Bir yanıt yazın

] }