Perşembe, Mart 28, 2024
Ekonomi

Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! 9 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama nasıl yapılır?

Haftanın üç günü Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden şans oyunlarından Çılgın Sayısal Loto’da heyecan giderek artıyor. 9 Aralık 2020 Çılgın Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı ise 86 milyon 868 bin 633 TL oldu. Peki ama Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak ve sorgulama işlemi nasıl gerçekleştirilecek ?

Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti, sonuçlar millipiyangoonline.com’da.  
Çılgın Sayısal Loto çekiliş günleri ve saatleri

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günü çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto oyununun bu akşamki çekilişi saat 21.30’da yapılacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişi Millipiyangoonline.com Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.
5fd10e6817aca91b40ca1b13

Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır?

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

İlginizi Çekebilir;  Şans Topu sonuçları belli oldu! 25 Kasım Şans Topu bilet sorgulama ekranı! Bugünkü Şans Topu sonuçları!

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Kazı Kazan Oyunları

Bir yanıt yazın

] }