Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Bugün BİM aktüel kataloğu ürünleri neler? 22 Aralık 2023 Salı BİM aktüel ürünler kataloğu

Yeni haftanın ilk aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Normal şartlarda Salı ve Cuma günleri aktüel ürünler kataloğunu yayınlayan BİM hafta sonu sokak kısıtlamaları nedeniyle yeni bir karar alınana kadar Cuma kataloğu ürünlerini Çarşamba günü yayınlayacağını duyurdu.

BİM AKTÜEL 22 ARALIK 2020 KATALOĞU SAYFA 1

Aktüel ürünler kataloğunun ilk sayfasında çikolatalı mozaik pasta, sütlü ve bitter çikolata, el yapımı fındık kreması, antep fıstıklı gofret, fındıklı prainli rulo gofret parçacıklı Belçika çikolatası, portakal parçacıklı bademli bitter çikolata, sütlü badem kreması, çikolata kaplı bisküvili bar, çilek ve muz aromalı milkshake, kremalı gofret ve petibör bisküvi gibi ürünler bulunuyor.

5fddb5d05cf3b0085c7eeb1c

BİM AKTÜEL SALI KATALOĞU SAYFA 2

Aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında ise 10 kilogramlık un, 4 kilo 300 gramlık salça, 90’lı bulaşık makinesi tableti gibi büyük ürünlerin yanı sıra  aç bitir dana et füme, karabiberli dana et füme, dana jambon, piliç füme, hindi jambon, karabiberli hindi füme, dana kavurma, somon füme, karabiberli hindi salam, dilimli cheddar peyniri, dilimli peynir, çikolatalı labne, çilekli labne, Çerkes peyniri, kuru incir, pastörize süt ve noodle gibi ürünler bulunuyor.

5fddb5f25cf3b0085c7eeb1f

 

 

İlginizi Çekebilir;  Finans - Merkez bankalarının faiz kararları sonrası küresel piyasalarda pozitif seyir Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Bir yanıt yazın

] }