Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ekonomi

Süper Loto 22 Aralık 2023 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com’da olacak

Şans oyunu meraklılarının heyecanla beklediği Süper Loto çekilişi bu akşam canlı yayında gerçekleşecek. MPİ yetkilerinin ve noter görevlilerinin de hazır bulunacağı çekiliş Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Çekilişin tamamlanmasının ardından da bilet sorgulama işlemleri yapılabilecek.

22 ARALIK 2020 SÜPER LOTO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA SAAT KAÇTA?

Şans oyunu tutkunlarının beklediği çekiliş bugün saat 21:30’da başlayacak. Çekiliş Milli Piyango TV ekranlarından takip edilebilecek. Yaklaşık 5 dakika sürecek çekilişin ardından numaraların sisteme yüklenmesiyle birlikte bilet sorgulama işlemleri de başlayacak.

BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

Haftada üç kez çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda devirli tutar 22 milyon 108 bin lira olarak açıklanmıştı. Çekilişle birlikte ikramiye tutarının 22,5 milyon liraya yaklaşması bekleniyor.

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir. Süper Loto ile en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılabiliyor. 6 bilen kişi ya da kişiler büyük ikramiyenin sahibi oluyorlar.

 

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  On Numara 26 Şubat 2023 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

Bir yanıt yazın

] }