Cuma, Nisan 19, 2024
Ekonomi

Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Çılgın Sayısal Loto 23 Aralık 2023 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com’da olacak

Şans oyunu meraklılarının heyecanla beklediği Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam canlı yayında gerçekleşecek. MPİ yetkilerinin ve noter görevlilerinin de hazır bulunacağı çekiliş Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Çekilişin tamamlanmasının ardından da bilet sorgulama işlemleri yapılabilecek.

23 ARALIK 2020 ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA SAAT KAÇTA?

Şans oyunu tutkunlarının beklediği çekiliş bugün saat 21:30’da başladı. Çekiliş Milli Piyango TV ekranlarından takip edilebilecek. Yaklaşık 5 dakika sürecek çekilişin ardından numaraların sisteme yüklenmesiyle birlikte bilet sorgulama işlemleri de başlayacak.

Çılgın Sayısal Loto sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Haftada üç kez çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda beklenen tutar 90.560.491 TL olarak açıklanmıştı. Çekilişle birlikte ikramiye tutarının artması bekleniyor. 

5fe36907c8c37311947567dd

Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır? 

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:
Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.
5fe368c9c8c37311947567db

Sistem Oyunu

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyun, bir kuponda 6’dan fazla rakam seçilmesiyle oluşur. Oyuncular, altıdan fazla rakam seçerek seçilen rakamlarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler..

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! 22 Mart 2023 Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı!

Çılgın Sayısal Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!

Haftada 3 gün kazanma şansın var! Çılgın Sayısal Loto haftada 3 gün: Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekilir. Joker sayısı; çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden çekilmektedir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 6, 5+1 (Joker), 5, 4, 3 veya 2 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 6 bilen Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Bir yanıt yazın

] }