Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Bilet sorgula | Milli Piyango sonuçları belli oluyor… MPİ 2023 yılbaşı bilet sorgulama ekranı

31 Aralık 2020 günü gerçekleştirilen Milli Piyango 2021 yılbaşı özel çekilişi sonuçları cnnturk.com/milli-piyango-sonuclari sayfası üzerinden kolaylıkla kontrol edilebilecek. Gün boyu devam edecek olan çekiliş heyecanı için tespit edilen talihli numaralar sisteme yüklenecek. Çekiliş devam ederken de tamamlandıktan sonra da bilet sorgulama sürecek.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILACAK?

cnnturk.com/milli-piyango-sonuclari sayfası üzerinden bilet numarasını giren kişiler kendilerine ikramiye isabet edip etmediğini sorgulayabilecek. Saat 14:30’da başlayan çekilişin heyecanı da yine aynı adres üzerinde olacak.

MPİ BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI CNNTURK.COM ÜZERİNDEN SORGULANABİLECEK

Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan çekilişte büyük ikramiye heyecanı da canlı yayınla hem Milli Piyango TV’de hem de Kanal D ekranlarında olacak. Çekiliş bu adresten de izlenebileceği gibi tüm sonuçlar sıralı tam liste ve ikramiye bilgileri ile ilgili detaylar da Milli Piyango Sonuçları sayfasında olacak.

Noter yetkililerinin ve MPİ görevlilerinin de hazır bulunacağı çekilişte 100 milyon TL’lik büyük ikramiyenin yanı sıra, 10 milyon, 1 milyon, 120 bin, 10 bin, 5 bin, ve bin TL’lik ikramiyeler de olacak.

100 bin TL’lik teselli ikramiyesi ve 500, 400, 300, 200 ve 100 TL yani amorti ikramiyeleri de dağıtılacak. Toplamda 563 milyon TL’lik ikramiyenin dağıtılacağı çekilişte büyük ikramiye ise 100 bin TL olacak.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  23 Nisan Milli Piyango sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da olacak

Bir yanıt yazın

] }