Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ekonomi

Milli Piyango sonuçları | Milli Piyango yılbaşı çekilişi canlı izle… Milli Piyango TV 2023 yılbaşı özel çekilişi

31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 14:30’da başlayan yılbaşı özel çekilişi gün boyu sürecek. Gecenin sonunda ise hem 100 milyon TL’lik büyük ikramiyenin hem de amorti numaralarının heyecanı yaşanacak.

MİLLİ PİYANGO TV 2021 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

Yılbaşı klasiklerinden olan Milli Piyango çekilişi heyecanı saat 14:30’dan itibaren Milli Piyango TV’de olacak. Saatler 23:00’ü gösterdiğindeyse büyük ikramiye heyecanı yaşanacak. Büyük ikramiye çekilişi ise hem Milli Piyango TV’de hem de Kanal D ekranlarında olacak. 100 milyon TL’lik büyük ikramiye satılan bir bilete çıkana kadar çekiliş sürecek.

SIRALI TAM LİSTE VE BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

Tespit edilen Milli Piyango büyük ikramiye numaraları satılmamış bir bilete çıkarsa heyecan ve şans devam edecek. Yani bu gece ikramiye sahibini bulacak.  Aynı dakikalarda bir de amorti heyecanı yaşanacak.

Amorti numaraları ile kazanan kişiler en kötü ihtimalle bilete ödedikleri ücreti geri alacaklar. Amorti sayısı ise 0 ile 4 arasından bir rakam ve 5 ile 9 arasından bir rakam olmak üzere iki adet sayıdan oluşacak. Biletinin son numarası bu sayı ile biten kişiler amorti ikramiyesini almaya hak kazanacaklar.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  On Numara 29 Ekim 2023 sonuçları canlı çekiliş sonrası millipiyangoonline.com adresinde

Bir yanıt yazın

] }