Perşembe, Nisan 25, 2024
Ekonomi

Teselli ikramiyesi nedir? 2023 Milli Piyango teselli ikramiyesi ne kadar?

Milli Piyango çekilişlerinde şüphesiz en heyecanlı olan anlar büyük ikramiye çekilişleri oluyor. Birçok rakamı bilet numarasında bulunmasına rağmen bir numarayla büyük ikramiyeyi kaçıranlar ise teselli ikramiyesinin sahibi oluyorlar.

TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR?

Büyük ikramiyeyi kazanan numara yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir bilete sahip olan kişiler teselli ikramiyesi almaya hak kazanıyorlar.

Her ikramiye kategorisi için, son rakamları, o kategorinin kazanan numaralarından birine eşit olan tüm numaralar, bahse konu ikramiye kategorisine yönelik ikramiyeyi kazanır. Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

TESELLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

2021 yılbaşı özel çekilişi için belirlenen teselli ikramiyesi tam 100 bin TL olacak. Tam bilete sahip olan kişiler 100 bin TL, yarım bilete sahip olan kişiler 50 bin TL ve çeyrek bilete sahip olan kişiler 25 bin TL teselli ikramiyesi alacaklar.

 

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  Çılgın Sayısal Loto 12 Temmuz 2023 sonuçları çekiliş sonrası millipiyangoonline.com’da!

Bir yanıt yazın

] }