Cuma, Nisan 19, 2024
Ekonomi

Milli Piyango Online hızlı bilet sorgulama sayfası | 2023 yılbaşı çekilişi bilet sorgulama ekranı

Milli Piyango 2021 yılbaşı özel çekilişi için şansını denemek isteyen kişiler biletlerini aldı. Tek tek numaraları kontrol etmeden hızlı bilet sorgulama yapmak isteyen talihli adayları için bilet sorgulama seçenekleri mevcut. Cnnturk.com’da yer alan sorgulama sayfası üzerinden biletler kolaylıka sorgulanabilecek.

YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BİLET SORGULAMA EKRANI

31 Aralık 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen çekilişte tespit edilen numaralar “cnnturk.com/milli-piyango-sonuclari” sayfasından kontrol edilebilecek. Hızlı bilet sorgulama yapmak isteyen kişiler bilet numarasını arama butonuna girerek ara tuşuna basabilir ve tek tek bilet numaralarını kontrol etmeye gerek kalmadan kolayca biletine isabet eden ikramiye tutarını öğrenebilirler.

HIZLI BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

100 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibinin aranacağı çekilişte büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekiliş devam edecek.

Ayrıca 10 milyon TL, 1 milyon TL ve 120 bin TL gibi yüksek ikramiyeler de aynı çekilişte belirlenecek. Toplamda 563 milyon 400 bin TL’lik ikramiyenin dağıtılacağı çekilişin heyecanı cnnturk.com’da yaşanacak. Dileyen çekilişi bu sayfadan takip edebilecek dileyen de bilet sorgulama seçeneğini kullanabilecek.

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  İkinci el online oto pazarında zirve değişmedi

Bir yanıt yazın

] }