Cuma, Nisan 19, 2024
Ekonomi

BİM aktüel ürünler kataloğu 12 Ocak 2023 Salı… Bu hafta BİM’de hangi ürünler var?

Gelecek haftanın ilk BİM kataloğu alışveriş tutkunlarının bilgisine sunuldu. Mağazalarda yerini alacak ürünlerin fiyat bilgilerinin de yer aldığı listede hangi ürünün kaç lirada satışa sunulacağı belirtildi. İşte o ürünlerin tamamı ve aktüel katalogda bulunanlar…

BİM AKTÜEL KATALOĞU 12 OCAK 2021 SAYFA 1

Salı kataloğunun ilk sayfasında 32’li tuvalet kağıdı, 12’li kağıt havlu, ıslak havlu, konsantre yumuşatıcı, bulaşık makinesi tableti, bulaşık deterjanı, peçete, çamaşır yumuşatıcısı, ultra çamaşır suyu, mikrofiber temizlik seti, ahşap temizleyici, lavabo açıcı jel, yağ çözücü, temizlik bezi ve bulaşık fırçası gibi ürünler bulunuyor.

5ff6c35917aca91f4c4126cb

BİM AKTÜEL SALI KATALOĞU SAYFA 2

Aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında ise Antep fıstıklı sütlü çikolata, hazır kahve, siyah çay, kavrulmuş iç fındık, kakaolu fındık kreması, domates salçası, karışık kuruyemiş, pilavlık pirinç, fındık ezmesi, biber salçası, baklavalık un, karışık turşu, lahana turşusu, buğday unu, incir ve hurma pekmezi, bamya konservesi, türlü, taze fasulye, siyah pirinç, siyez bulguru, beluga mercimek, beyaz kinoa, greçka, keten tohumu ve ev tarhanası gibi ürünler yer alıyor.

5ff6c30b17aca91f4c4126c8

İlginizi Çekebilir;  Normalleşme Desteği ve İlave İstihdam Teşviki nedir, şartları nelerdir?

Bir yanıt yazın

] }