Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Bakan Pekcan duyurdu! Esnafa kira ve gelir kaybı desteği başvurusu e devlet üzerinden alınacak

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan esnafa kira ve gelir kaybı desteği ile ilgili resmi Twitter adresi üzerinden bilgilendirmede bulundu.

Bakan Pekcan açıklamasında “ Bakanlığımıza ulaşan talepler üzerine esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerine yönelik kira ve gelir kaybı desteklerine yeniden başvuru imkanı sağlıyoruz. Buna göre destekten yararlanma şartlarını taşıyan fakat başvuruda bulunmayan esnaflarımız,  başvurularını bugünden itibaren 31 Mart 2021 saat 23:59’a kadar e-devlet üzerinden yapabilecektir. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

(2/2) Buna göre destekten yararlanma şartlarını taşıyan fakat başvuruda bulunmayan esnaflarımız, başvurularını bugünden itibaren 31 Mart 2021 saat 23:59’a kadar e-devlet üzerinden yapabilecektir. Hayırlı olsun

— Ruhsar Pekcan (@pekcan) January 26, 2021

E-DEVLET ESNAFA KİRA VE GELİR KAYBI DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

e-devlet üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapan kişiler Ticaret Bakanlığı hizmetleri altında yer alan Kira Destek Başvurusu (Esnaf ve Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirler) ile Gelir Kaybı Desteği Başvurusu (Esnaf ve Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirler) hizmetlerini kullanarak başvurularını gerçekleştirebilirler. Formu dolduran kişiler başvuruları bu adreslerden tamamlayabilirler.

KİRA DESTEĞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

GELİR KAYBI DESTEĞİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

İlginizi Çekebilir;  Açıklama geldi! e-devlet KYK burs başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman?

Bir yanıt yazın

] }