Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ekonomi

BİM aktüel kataloğu 9 Şubat 2023 Salı… Bu hafta BİM kataloğu Salı ürünleri neler?

Yeni haftanın ilk BİM kataloğu alışveriş tutkunlarının bilgisine sunuldu. Salı günü mağazalarda olacak ürünler içerisinde kişisel bakım ürünleri ağırlıkta yer aldı. Sevgililer Günü’ne özel pembe ürünlerin bulunduğu katalogda ürünlerin fiyat bilgileri de paylaşıldı.

BİM AKTÜEL SALI KATALOĞU SAYFA 1

Aktüel ürünler kataloğunun ilk sayfasında likit mat ruj seti, maskara, oje, kolye ve takı çeşitleri, el kremi, peeling jel, parfüm, yüz temizleme jeli, yüz masaj aleti, dudak balmı, saç kremi, boyunluk, sıvı sabun, ıslak havlu, kil maskesi, tıraş bıçağı, diş macunu, parfümlü kolonya ve diş fırçası gibi ürünler bulunuyor.

601fa91e214ed819cc61fdd9

BİM AKTÜEL KATALOĞU 9 ŞUBAT 2021 SAYFA 2

Aktüel ürünler kataloğunun ikinci sayfasında ise desenli pijama takımı, cheesecake, kalpli atıştırmalık kutusu, 3’lü çorap, boxer, haşhaş acı biber çeşnili mısır cipsi, rubby bitter çikolata, kalpli kutusuyla yumuşak şeker, vücut spreyi, oda ve kumaş kokusu, bardak mum, kırmızı kalp kek, pelüş kalp yastık, boya seti, seyahat seti ve cilt bakım serisi gibi ürünler yer alıyor.

601fa92f214ed819cc61fddc

İlginizi Çekebilir;  Son dakika: FED kararı belli oldu mu? 15 Aralık 2023 FED faiz artırırsa dolar, bitcoin, altın ne olur?

Bir yanıt yazın

] }