Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ekonomi

Süper Loto sonuçları 16 Şubat 2023… Süper Loto bile sorgulama ne zaman, saat kaçta?

Hafta üç kez çekilişi gerçekleştirilen şans oyunu Süper Loto bu akşam yaklaşık 12 milyon liralık büyük ikramiye için bir kez daha çekilecek. Önceki çekilişlerden 11 milyon 853 bin liralık devri bulunan Süper Loto’da 6 şanslı rakam canlı yayında belirlenecek.

Çekilişte 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekilişin hemen ardından numaralar sisteme yüklenecek ve millipiyangoonline.com adresinde bilet sorgulama yapılabilecek.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 16 ŞUBAT 2021 SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

Şans oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği çekiliş bugün saat 21:30’da başlayacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama gerçekleştirilebilecek.

Talihli adayları haftada üç kez çekilişi yapılan Süper Loto’yu millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango mobil uygulamasından ve bayilerden oynayabilecekler. 18 yaşından büyük herkes kolon başı 3 TL’lik kolon ücretini ödeyerek şans oyununu oynayabilir.

SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

YouTube video

İlginizi Çekebilir;  Süper Loto sonuçları belli oldu! 24 Aralık Süper Loto bilet sorgulama ekranı ve kazandıran rakamlar!

Bir yanıt yazın

] }