Cuma, Nisan 19, 2024
Borsa

Bizim Hisse Net Yorumlar 2023, Bizim Hisse Yorum, Bizim Borsa Hisse Analiz, Bizim Hisse Senedi

Bizim Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Bizim Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Bizim Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Bizim Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Bizim Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Bizim Hisse Yorum 2023

Bizim Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Bizim Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İnfo Yatırım tarafından hazırlanan raporda, Bizim Toptan (#BIZIM) finansalları incelenirken, hisse üzerinde etkisi de analiz edildi.

Analizin tamamı şu şekilde:

Bizim Toptan, 2021 yılı birinci çeyreğinde beklentilerin hafif üstünde 1.447 milyon TL net satış açıkladı. Açıklanan net satış tutarı, 2020 yılı 1. çeyreğine göre %22,8 artış, 2020 yılı son çeyreğine göre ise %1,9 azalış gösterdi.

 

Şirket yılın ilk çeyreğinde beklentilerin hafif üstünde 72,4 milyon TL FAVÖK açıkladı. Açıklanan FAVÖK, 2020 yılı birinci çeyreğine göre %40,2 artış, 2020 yılı son çeyreğine göre ise %10,8 azalış gösterdi. FAVÖK marjı ise geçen yılın aynı dönemine göre %4,4’ten %5,0’e yükseldi.

Net kar ise 2021 yılı birinci çeyreğinde beklentilerin altında 0,4 milyon TL olarak açıklandı. Açıklanan net kar, 2020 yılı birinci çeyreğine göre %88,4, 2020 yılı son çeyreğine göre ise %97,6 azalış gösterdi. Net kardaki düşüşün ana sebebi artan pazarlama giderleri, Ramazan öncesi yapılan stok yatırımları ve yükselen faizlerle oluşan vadeli alım maliyetleri oldu.

İlginizi Çekebilir;  Crfsa Hisse Analiz 2023, Carrefoursa Hisse Net Yorumlar, Carfursa Hisse Net Grafik, Carefour Hisse Senedi

Şirketin müşteri sayısı yıldan yıla artarken, Bizim Toptan’ın iş ortağı SEÇ Market sayısı Ocak-Mart döneminde 2020 yılı sonuna göre göre net 200 adet artarak, 2020 yılı sonundaki 1.209 bayii sayısından 1.409’a yükseldi.  SEÇ Market, geçen yıl aynı döneme göre %87 oranında artarak 276 milyon TL satış geliri üretti.

Şirket 2021 yılı beklentilerinde değişikliğe gitmedi. Yıl sonunda ulaşılması beklenen Bizim Toptan Mağaza Sayısını 178, yıl sonunda ulaşılması hedeflenen Seç Marketler mağaza sayısını 1.800 olarak belirlendi. Sigara ve şeker kategorileri hariç satış büyümesini %23 – 25 aralığında, FAVÖK marjını %4,80, net karı 43  milyon TL ve Seç Marketler’den elde edilmesi hedeflenen satış gelirini 1,4 milyar TL olması bekleniyor.

Açıklanan finansalların şirketin beklentilerine paralel olması dolayısıyla Bizim Toptan hisse senedi üzerinde bir etki yapmasını beklemiyoruz.


Bizim Hisse Analiz

Bizim Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Bizim Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bizim Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Bizim Hisse

Bizim Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Bizim Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Bizim Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Bizim Hisse Uzman Yorumları

Bizim Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Bizim Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bizim Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bizim Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bizim Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bizim Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.