Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ekonomi

Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin ne kadar oldu, kaç dolar? 20 Eylül 2023 Bitcoin fiyatı..

Geçtiğimiz haftayı sakin bir şekilde geçiren kripto para piyasası Bitcoin’de sert dalgalanmanın nedeni merak ediliyor. Haftaya düşüşle başlayan Bitcoin yüzde 7 değer kaybederek 45.000 doların altını görürken, Ethereum’daki düşüş yüzde 9’u aştı. İşte Bitcoin ile ilgili son gelişmeler..

BİTCOİN’DE SERT DÜŞÜŞÜN NEDENİ NE?

Bitcoin sakin geçen bir hafta sonunun ardından sabaha karşı sert düştü. Dünyanın en büyük kripto parası Bitcoin’in düşüşünde doların güçlenmesi ve Çinli Evergrande şirketine yönelik endişeler etkili oldu.

BUGÜN BİTCOİN NE KADAR, KAÇ DOLAR?

Bitcoin aslında 48.000 dolar civarında sakin bir hafta sonu geçirmişti. Bitcoin bu sabah itibarıyla son 24 saatte yüzde 7 düşüşle 44.720 dolara kadar geriledi. Saat 15:50 itibarıyla 43 bin 235 Dolar seviyesinden işlem görüyor.

BİTCOİN’DE TARİHİ GELİŞME

Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin’de tarihi gelişmeye az bir süre kaldı. Kripto Para borsası Kraken, Bitcoin’de kasım ayında beklenen bir güncelleme yapılacağını ve bunun da tarihi bir gelişme olacağını açıkladı. Kraken Intelligence tarafından hazırlanan rapora göre güncellemenin dünyanın en çok kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin’e birçok yeni özellik getireceği ifade edildi. Taproot adlı güncelleme ile Bitcoin için yapılan en büyük değişikliğin yaşanacağı belirtildi. Güncelleme ile kullanıcıların gizliliklerinin de artacağı öne sürüldü.  Taproot güncellemesinin Kasım ayında olması bekleniyor.

 

 

İlginizi Çekebilir;  Bitcoin 13,400 dolarla 16 ayın yükseliğine çıktı

Bir yanıt yazın

] }