Perşembe, Nisan 25, 2024
Borsa

Albaraka Hisse Yorum 2023 – Albrk Hisse Net Grafik, Al Baraka Hisse Analiz, Albaraka Türk

Albaraka Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Albaraka Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Albaraka Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Albaraka Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Albaraka Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Albaraka Hisse Yorum 2023

Albaraka Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Albaraka Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.




 

Albaraka Türk üst yönetiminde önemli bir değişim yaşandı. Banka tarafından KAP’a yapılan bildirimde mevcut genel müdür Melikşah Utku’nun emeklilik talebinin kabul edildiği belirtildi.

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirimde bulunuldu. Yapılan bildirimde Genel Müdür Melikşah Utku’nun emeklilik talebinin kabul edildiği belirtildi.

MELİKŞAH UTKU’NUN YERİNE TEMSAH VEKALET EDECEK

Söz konusu bildirimde emekliye ayrılan genel müdür Melikşah Utku’nun yerine, bankanın Hazine ve Finansal Kurumlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Malek Khodr Temsah’ın vekalet edeceği belirtildi.

MELİKŞAH UTKU’YA YENİ GÖREV

Emeklilik talebi banka yönetim kurulunca kabul edilen eski genel müdür Melikşah Utku, yönetim kurulu üyeliğinden istifasını isteyen ve istifa talebi kabul edilen Süleyman Kalkan’ın yerine geçiçi olarak yönetim kurulu üyesi olarak seçildi.

İlginizi Çekebilir;  Teknosa Hisse Analiz, Teknosa Hisse Net Yorumlar 2023, Teknosa Hisse Grafik, Tknsa Hisse Senedi

Konuyla ilgili banka tarafından KAP’a yapılan bildirim ise şu şekilde:

1. Bankamız Genel Müdürü Melikşah UTKU’nun 13.10.2021 tarihi itibariyle Bankamızdaki tüm görevlerinden fiili emeklilik nedeniyle ayrılma talebinin kabulüne,

2. Genel Müdüre ilişkin tüm görev, yetki ve sorumlulukları kullanmak üzere Bankamız Hazine ve Finansal Kurumlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Malek Khodr TEMSAH’ın, Bankamızdaki mevcut görevlerine ilaveten “Genel Müdür Vekili” olarak atanmasına; “Genel Müdür Vekili” olarak atanan Malek Khodr TEMSAH’ın başta kredi komitesi üyeliği olmak üzere Genel Müdüre ilişkin tüm görev, yetki ve sorumlulukları kullanmasına,

3. Malek Khodr TEMSAH’ın birinci derece imza yetkisini “Genel Müdür Vekili” unvanı ile de kullanmasına,

4. Bankamız Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman KALKAN’ın 13.10.2021 tarihi itibariyle Bankamızdaki görevlerinden istifasına ilişkin sunmuş olduğu mektup görülmüş olup, istifanın kabulüne, temsil ve ilzama ilişkin imza yetkilerinin iptaline,

5. Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği’ne, Türk Ticaret Kanunu’nun 363/ (1)inci ve Bankamız Ana Sözleşmesi’nin 22/ (1) inci maddesi çerçevesinde geçici olarak Melikşah UTKU’nun seçilmesine,  6. İşbu kararın icrasına yönelik olarak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu nezdinde alınması gereken izin ve yapılması gereken bildirim vb. tüm işlemlerin icrasına, karar verilmiştir.

 


Albaraka Hisse Analiz

Albaraka Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Albaraka Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Albaraka Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Albaraka Hisse

Albaraka Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Albaraka Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Albaraka Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Yeotk Hisse Net Yorumlar 2023, Enerjisa ile anlaştı, hisseye hareket geldi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Albaraka Hisse Uzman Yorumları

Albaraka Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Albrk Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Albrk Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Albaraka Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Albrk Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Albrk Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.