Perşembe, Mart 28, 2024
Ekonomi

ABD enflasyon verileri 2023 ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Piyasalar ABD enflasyonuna odaklandı! Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ABD enflasyon hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. ABD enflasyon yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. ABD enflasyon forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. ABD enflasyon grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. ABD enflasyon fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

ABD enflasyon Yorum 2023

ABD enflasyon piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen ABD enflasyon grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

ABD enflasyon verileri 2022 ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Piyasalar ABD enflasyonuna odaklandı!

ABD enflasyon verisi, pek çok finansal göstergeyi etkileyecek olmasından dolayı, Türkiye’deki yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. ABD enflasyon verisi, ABD Merkez Bankası ’nın (FED) beklenen faiz artırımının zamanlaması açısından önemli. Ardından perşembe günü açıklanacak üretici fiyatları endeksi verisi de yine yüksek önemde takip edilecek. FED Başkanı Jerome Powell’ın dünkü konuşmasında, “Araçlarımızı ekonomiyi ve güçlü bir iş gücü piyasasını desteklemek, yüksek enflasyonun kalıcı hale gelmesini önlemek için kullanacağız” şeklindeki değerlendirmesi öne çıktı.

ABD ENFLASYON VERİSİ SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Altın yatırımcısı için haftanın en kritik verisi, bugün Türkiye saati ile 16 Hisse Net Yorumlar 2022,30 ’da açıklanacak olan ABD enflasyon verisi. Uzmanların değerlendirmelerine göre, ABD enflasyon verisi, ABD Merkez Bankası ’nın (FED) beklenen faiz artırımının zamanlaması açısından önemli. Beklentilerin üzerinde gelen veri; bir yandan FED faiz artırımının tahmin edilenden daha erken olma ihtimalini kuvvetlendirirken, diğer yandan da ons altın fiyatlarında yukarı yönlü bir harekete sebep olabilir.


ABD enflasyon Analiz

ABD enflasyon net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde ABD enflasyon yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. ABD enflasyon grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda gözler Powell'ın açıklamalarında Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

ABD enflasyon

ABD enflasyon yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. ABD enflasyon grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. ABD enflasyon yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

ABD enflasyon Uzman Yorumları

ABD enflasyon analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

ABD enflasyon Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

ABD enflasyon uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

ABD enflasyon durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

ABD enflasyon için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

ABD enflasyon için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.