Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

SELVA Hisse Net Yorumlar 2023, Sert yükseldi, sert düşüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

SELVA Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. SELVA Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. SELVA Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. SELVA Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. SELVA Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

SELVA Hisse Yorum 2023

SELVA Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen SELVA Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Selva Gıda (#SELVA) olağandış fiyat hareketleri yaşanıyor.

3 lira seviyesinden 10 liraya kadar yükselen hisseler şirketin varlık satışı açıklamasıyla hızlı geri çekilmeye başladı.

Şirket 10 Eylül ’de Beyşehir ’deki yem fabrikasını yaklaşık 13 milyon liraya Saraç Tarım ’a satacağını duyurdu.

Açıklama sonrası düşüşe geçen hisseler bugün en çok kaybettirenler listesine üst sıralardan girdi. Saat 10.43 itibarıyla yüzde 10 düşerek taban olan hisseler 9.18 lirada alıcı bulamıyor.


SELVA Hisse Analiz

SELVA Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde SELVA Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. SELVA Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Bakan Selçuk: Sosyal Koruma Kalkanı destekleri 49 milyar liraya yaklaştı

SELVA Hisse

SELVA Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. SELVA Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. SELVA Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

SELVA Hisse Uzman Yorumları

SELVA Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

SELVA Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

SELVA Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

SELVA Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

SELVA Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

SELVA Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.