Perşembe, Nisan 25, 2024
Ekonomi

GARAN Hisse Net Yorumlar 2023, Gönüllü alım teklifi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

GARAN Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. GARAN Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. GARAN Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. GARAN Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. GARAN Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

GARAN Hisse Yorum 2023

GARAN Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen GARAN Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Garanti BBVA (#GARAN), borsada işlem gören yüzde 50,15 hissesi için gönüllü pay alım teklifi yapılmasına karar verdi.

Garanti ’den KAP ’a yapılan açıklamada önümüzdeki günlerde SPK ’ya başvuru yapılacağı belirtilirken bankanın her bir pay sahibine teklif ettiği bedel nakit olarak 12.20 Türk Lirası olarak belirlendi.

Gönüllü Pay Alım Teklifi’ne konu olan tüm payların satın alındığı varsayımında, BBVA tarafından ödenecek azami bedel toplam 25 milyar 697 milyon Türk Lirası’dır (yaklaşık 2 milyar 249 milyon Euro) olacak ve banka bu bedeli kendi kaynakları ile ödeyecek.

Bankanın Cuma kapanış fiyatı 10.58 liradan yüzde 15 primli olarak fiyat belirlendi.

BBVA, Gönüllü Pay Alım Teklifi’nin 2022 yılının ilk çeyreği içerisinde tamamlanacağını öngörüyor.

İlginizi Çekebilir;  Nagel Hisse Net Yorumlar 2023, Faiz artırımlarında daha alınacak yol var Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Garanti’nin sermayesi, 1,00 TL nominal değerli toplam 4.200.000.000 adet paydan oluşurken, gönüllü pay alım teklifi, Şirket’in toplam sermayesinin yüzde 50,15’ini temsil eden 2.106.300.000 adet paya yönelik.

GARAN payları güne yüzde 10 prim yaparak 11,630 fiyatla tavadan başladı.

 


GARAN Hisse Analiz

GARAN Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde GARAN Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. GARAN Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

GARAN Hisse

GARAN Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. GARAN Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. GARAN Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

GARAN Hisse Uzman Yorumları

GARAN Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

GARAN Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

GARAN Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

GARAN Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

GARAN Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

GARAN Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.