Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

Borsa İstanbul günü yükselişle kapattı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Borsa İstanbul hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Borsa İstanbul yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Borsa İstanbul forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Borsa İstanbul grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Borsa İstanbul fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Borsa İstanbul Yorum 2023

Borsa İstanbul piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Borsa İstanbul grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Borsa günü yükselişle kapattı

Borsa İstanbul 100 (BIST) endeksi günü yüzde 3,14 ’lük yükselişle tamamladı. Endeks, 62,24 puanlık artışla 2.042,08 puanla kapanırken, toplam işlem hacmi 44,7 milyar lira oldu. Gün sonunda bankacılık endeksi yüzde 5,64, holding endeksi yüzde 2,69 değer kazandı.


Borsa İstanbul Analiz

Borsa İstanbul net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Borsa İstanbul yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Borsa İstanbul grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

Borsa İstanbul

Borsa İstanbul yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Borsa İstanbul grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Borsa İstanbul yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

İlginizi Çekebilir;  Ödemeler dengesi verileri açıklandı

Borsa İstanbul Uzman Yorumları

Borsa İstanbul analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Borsa İstanbul Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Borsa İstanbul uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Borsa İstanbul durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Borsa İstanbul için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Borsa İstanbul için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.