Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ekonomi

Emekli zammı farkları(SSK-Bağ-Kur) ne zaman ödenecek? Maaş zam farkları ödeme tarihleri 2023! Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Emekli zammı hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Emekli zammı yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Emekli zammı forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Emekli zammı grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Emekli zammı fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Emekli zammı Yorum 2023

Emekli zammı piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Emekli zammı grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Emekli zammı farkları(SSK-Bağ-Kur) ne zaman ödenecek? Maaş zam farkları ödeme tarihleri 2022!

Zamlı memur ve emekli maaşı ne zaman yatacak, sorusu son gelişmeler ile takip ediliyor. Memur ve emekli zammının netleşmesi ile birlikte gözler yeni maaşların yatacağı tarihe çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2022 yılında memur ve memur emeklilerine verilen ilk 6 ay için yüzde 5’lik zammı yüzde 7.5 olarak güncellediklerini bildirmişti.

Son bilgilere göre memur ve memur emeklileri 2022 yılının ilk 6 ayı için yüzde 28 oranında zam aldı. Diğer yandan SSK ve Bağ-Kur’lunun en düşük emekli maaşının 1500 lira yerine 2500 lira olarak güncelleneceği bildirildi. Memur ve memur emeklisine yüzde 30.5 oranında zam yapılmış oldu.

ZAMLI MEMUR VE EMEKLİ ZAMMI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Devlet memurları, sözleşmeliler, geçici personel ve memur emeklileri, zamlı maaşlarını ve enflasyon farkını 15 Ocak’ta alacak. SSK emeklilerine zamlı maaşları 17-26 Ocak tarihlerinde, Bağ-Kur emeklilerine zamlı maaşları ise 25-28 Ocak’ta hesaplara yatacak. 


Emekli zammı Analiz

Emekli zammı net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Emekli zammı yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Emekli zammı grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Altın fiyatları son dakika... Bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023

Emekli zammı

Emekli zammı yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Emekli zammı grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Emekli zammı yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Emekli zammı Uzman Yorumları

Emekli zammı analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Emekli zammı Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Emekli zammı uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Emekli zammı durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Emekli zammı için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Emekli zammı için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.