Perşembe, Nisan 18, 2024
Ekonomi

EMNIS Hisse Net Yorumlar 2023, yeni sözleşme Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

EMNIS Hisse hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. EMNIS Hisse yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. EMNIS Hisse forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. EMNIS Hisse grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. EMNIS Hisse fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

EMNIS Hisse Yorum 2023

EMNIS Hisse piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen EMNIS Hisse grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Eminiş Ambalaj (#EMNIS), Jotun Boya ile “Tedarik Sözleşmesi” imzaladığını açıkladıktan sonra hisseleri yüzde 10 yükselerek tavan oldu. Sözleşme açıklaması yapılmadan kısa bir süre önce 17 liradan başlayan çıkış bugünkü artışla birlikte 21.84 liraya ulaştı.

Şirket’ten KAP’a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi Hisse Net Yorumlar 2022,

“Türkiye boya pazarının önemli firmalarından JOTUN BOYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ile yürütmekte bulunduğumuz malzeme tedariki ilişkimizin, önümüzdeki dönemlerde de devamına yönelik 29.11.2021 tarihinde ‘’Tedarik Sözleşmesi ‘’ imzalanmıştır. Bu sözleşme, belirtilen tarihte imzalanmasıyla beraber yürürlüğe girmiştir ve taraflarca müştereken sona erdirilmedikçe yürürlükte kalacaktır. “


EMNIS Hisse Analiz

EMNIS Hisse net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde EMNIS Hisse yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. EMNIS Hisse grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Altında düşüş sürüyor Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

EMNIS Hisse

EMNIS Hisse yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. EMNIS Hisse grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. EMNIS Hisse yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

EMNIS Hisse Uzman Yorumları

EMNIS Hisse analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

EMNIS Hisse Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

EMNIS Hisse uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

EMNIS Hisse durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

EMNIS Hisse için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

EMNIS Hisse için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.