Cuma, Mart 29, 2024
Ekonomi

FED faiz toplantısı 2023 ne zaman? FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Gözler Ocak ayı FED faiz kararında! Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

FED faiz hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. FED faiz yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. FED faiz forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. FED faiz grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. FED faiz fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

FED faiz Yorum 2023

FED faiz piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen FED faiz grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

FED faiz toplantısı 2022 ne zaman? FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? Gözler Ocak ayı FED faiz kararında!

Amerikan Merkez Bankası (FED) toplantısı ve alınacak karar araştırma konusu olmaya devam ediyor. FED faiz kararı Amerika piyasasının dışında dünya piyasaları tarafından yakından takip ediliyor. ABD merkezli yatırım bankası Goldman Sachs’ın ekonomistleri ABD Merkez Bankası’nın (FED) 2022 yılında mart, haziran, eylül ve aralık aylarında olmak üzere dört faiz artırımı yapacağı yönünde tahminde bulundu. ABD’de son yılların en yüksek enflasyon rakamlarına ulaşılması ve FED’in 2022 yılı içerisinde birçok kez faiz artırımı yapabileceğine dair açıklamaların ardından gözler Ocak ayı FED toplantısına çevrildi.

FED FAİZ KARARI 2022 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

FED toplantısı 25-26 Ocak tarihlerinde yapılacak, toplantı ardından 26 Ocak tarihinde faiz kararı açıklanacak. FED toplantısı ardından olası bir faiz artırımı kararı ile başta gelişmekte olan piyasalar olmak üzere dünya piyasaları derinden etkilenecek. FED faiz kararı 26 Ocak TS ile saat 21 Hisse Net Yorumlar 2022,00 itibari ile FED Başkanı Jerome Powell tarafıdan açıklanması bekleniyor. İkinci toplantı ise 15-16 Mart tarihlerinde, üçüncü toplantı ise 3-4 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

İlginizi Çekebilir;  Almanya ile turizm diplomasisi

FED FAİZ KARARI NE OLUR? İŞTE TAHMİNLER

FED üyeleri 2022 yılında federal fon faizinin 3 kez 25’er baz puan artacağını öngördüler. Fed üyeleri 2023 yılı için de 3 faiz artırımı beklentisi ortaya koydular. FED, Federal Açık Piyasa Komitesinin (FOMC) 14-15 Aralık 2021’de düzenlenen toplantısına ilişkin tutanakları yayımladı. Politika faizinin yüzde 0-0,25 aralığında sabit tutulduğu ve varlık alımlarını azaltma hızının artırıldığı son toplantının tutanaklarında, faiz artışının beklenenden daha erken olma ihtimalinin yükseldiği vurgulandı. Tutanaklarda, “Üyeler genel olarak, ekonomi, iş gücü piyasası ve enflasyona ilişkin görünümler göz önüne alındığında, federal fon oranının üyelerin daha önce tahmin ettiğinden daha erken veya daha hızlı bir şekilde artırmanın gerekebileceğini belirtti.” ifadesi yer aldı.

 


FED faiz Analiz

FED faiz net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde FED faiz yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FED faiz grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

FED faiz

FED faiz yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. FED faiz grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. FED faiz yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FED faiz Uzman Yorumları

FED faiz analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

FED faiz Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

FED faiz uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

FED faiz durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

FED faiz için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

FED faiz için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.