Perşembe, Nisan 18, 2024
Ekonomi

Sanayi Üretimi verilerinde son durum – TÜİK, sanayi üretim endeksi verilerini açıkladı Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Sanayi Üretimi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Sanayi Üretimi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Sanayi Üretimi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Sanayi Üretimi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Sanayi Üretimi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Sanayi Üretimi Yorum 2023

Sanayi Üretimi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Sanayi Üretimi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Son dakika... TÜİK, sanayi üretim endeksi verilerini açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılı Aralık ayı Sanayi Üretim Endeksini açıkladı. Buna göre, sanayi üretimi yıllık yüzde 14,4 arttı. Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2021 yılı Aralık ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,5 azalırken, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 16,2 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi yüzde 6,0 arttı.

Sanayi üretimi aylık yüzde 1,6 arttı

Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde, 2021 yılı Aralık ayında madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksi bir önceki aya göre yüzde 3,4 azalırken, imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 1,9 ve elektrik, gaz, buhar ve iklimlendirme üretimi ve dağıtımı sektörü endeksi yüzde 0,6 arttı.

TL'ye geçiş öncesi kur kazancı için kurumlar vergisi alınmayacak

TL’ye geçiş öncesi kur kazancı için kurumlar vergisi alınmayacak


Sanayi Üretimi Analiz

Sanayi Üretimi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Sanayi Üretimi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Sanayi Üretimi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Borsa günü düşüşle tamamladı

Sanayi Üretimi

Sanayi Üretimi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Sanayi Üretimi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Sanayi Üretimi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Sanayi Üretimi Uzman Yorumları

Sanayi Üretimi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Sanayi Üretimi Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Sanayi Üretimi uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Sanayi Üretimi durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Sanayi Üretimi için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Sanayi Üretimi için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.