Cuma, Nisan 19, 2024
Ekonomi

Elektrik Fiyatları Spot piyasada ne oldu Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Elektrik Fiyatları hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. Elektrik Fiyatları yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. Elektrik Fiyatları forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. Elektrik Fiyatları grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. Elektrik Fiyatları fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

Elektrik Fiyatları Yorum 2023

Elektrik Fiyatları piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen Elektrik Fiyatları grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 2 bin 500 lira, en düşük 2 bin 44 lira 29 kuruş olarak belirlendi.

Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, spot elektrik piyasasında işlem hacmi bugün düne göre yüzde 17,9 artarak 1 milyar 279 milyon 174 bin 677 lira oldu.

Gün öncesi piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek 09.00-11.00 ile 16.00-23.00 saatlerinde 2 bin 500 lira, en düşük saat 07.00’de 2 bin 44 lira 29 kuruş olarak tespit edildi.

Gün öncesi piyasada bir megavatsaat elektriğin aritmetik ortalama fiyatı 2 bin 416 lira 27 kuruş, ağırlıklı ortalama fiyatı 2 bin 424 lira 165 kuruş oldu.

Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı bugün en yüksek 2 bin 499 lira, en düşük 749 lira 99 kuruş olarak kayıtlara geçti.


Elektrik Fiyatları Analiz

Elektrik Fiyatları net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde Elektrik Fiyatları yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Elektrik Fiyatları grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir;  Piyasalarda Fed belirsizliği Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

Elektrik Fiyatları

Elektrik Fiyatları yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. Elektrik Fiyatları grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. Elektrik Fiyatları yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

Elektrik Fiyatları Uzman Yorumları

Elektrik Fiyatları analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

Elektrik Fiyatları Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Elektrik Fiyatları uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Elektrik Fiyatları durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Elektrik Fiyatları için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Elektrik Fiyatları için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.