Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ekonomi

FED faizi artıracak mı? Gözler kritik toplantıya çevrildi Hisse Net Grafik, Hisse Analiz

FED faizi hakkında tüm bilgileri burada bulabilirsiniz. FED faizi yorum ve analizler yatırımcılar için çok önemli. Yatırımcılar doğru yorum ve doğru analiz görmek istiyor. FED faizi forum sitelerinin karmaşasından uzak, kolay anlaşılır yorumları sizlere sunuyoruz. FED faizi grafik teknikleri ve yorumları sayfamızda yer alacaktır. FED faizi fiyatı ne olursa olsun sizin alım noktanız ve nerede sattığınız asıl önemli olandır.

FED faizi Yorum 2023

FED faizi piyasada işlem görmektedir. Yatırımcıları tarafından sürekli takip edilen FED faizi grafik ve yorum analizleri sürekli ilgi çekiyor. Sizde bizi takip ederek buradaki yorumlardan faydalanabilirsiniz.

FED faizi artıracak mı? Gözler kritik toplantıya çevrildi

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre Fed ’in 3-4 Mayıs toplantısı öncesi son kez bir etkinlikte konuşacak olan Powell bu toplantıda, mayısta tahminlerin üzerinde faiz artışı yapılacağı sinyali verebilir. Powell daha önce yaptığı konuşmada, gelecek toplantıda 50 baz puanlık faiz artışının söz konusu olabileceği mesajını vermişti. Enflasyonda 41 yıllık zirvenin görülmesinin ardından, Fed yetkilileri arasında daha hızlı faiz artışı olabileceği söylemleri artmaya başladı. Fed ’in mart ayı toplantı tutanakları, çoğu üyenin 50 baz puanlık artıştan yana olduğunu gösterse de Rusya-Ukrayna savaşının etkisi görüşlere de yansıdı. Şubat ayında başlayan Rusya saldırısı sonrası ekonomide yaşanan global belirsizlik, Fed üyelerinin 25 puanlık ‘temkinli ’ indirimi tercih ettiğini gösterdi.

İlginizi Çekebilir;  Borsa günü düşüşle tamamladı

625d0a1dd265a218f4814fa2.png

Fed ’in son toplantısının ardından yayınlanan tutanaklarda, bilanço daraltma planının mayıs toplantısında onaylanması beklentisi dikkat çekmişti. Tutanaklarda 95 milyar dolarlık aylık bilanço daraltmanın uygun olacağı belirtilirken; çok sayıda yetkilinin bir ya da daha fazla 50 baz puanlık artışın garanti olduğu yönünde fikir sunduğu gözlenmişti. Fed, 16 Mart tarihindeki Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında, 2018 Kasım ayından bu yana ilk kez faiz artışı kararı vererek politika faizini 25 baz puan artırmıştı. Bu kararla Fed, politika faizini yüzde 0.25-0.50 aralığına yükseltmişti.

Altın fiyatları için 'Fed faiz kararı' etkisi!

Altın fiyatları için ‘Fed faiz kararı’ etkisi!


FED faizi Analiz

FED faizi net yorumunu anlamak için grafik sistemleri kullanmak tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Grafiklerdeki değişimleri takip ederek sizde FED faizi yönü hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. FED faizi grafik analizlerimiz yatırımcılar tarafından en çok sorulan sorularına cevap oluşturmak amacıyla hazırlanmaktadır.

FED faizi

FED faizi yorum ve grafikler yatırım tavsiyesi içermez. FED faizi grafik üzerindeki çizimler en çok bilinen teknik analiz yöntemlerinden alınarak kullanılmıştır. FED faizi yorum yapmak daha çok aldığınız ve sattığınız yer ile ilgilidir.

FED faizi Uzman Yorumları

FED faizi analiz talebinizi en altta yorum kısmına mail adresiniz ile birlikte yazın. Uzmanlarımız maliyet odaklı teknik analiz ile cevap versin.


Bir yanıt yazın

Sıkça Sorulan Sorular

FED faizi Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

FED faizi uzun vade için hissenin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

FED faizi durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

FED faizi için hissenin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

FED faizi için hissenin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.